Monday, January 2, 2012

welcome 2012





saranghaeeee..uuuuu..kebabommm..uuuu.kebabommm *effect bunga api malam tepat jam 12 pagi 1.1.2012..hehe

mira x tunggu pown menjelang malam 2012.. bunga api semata-mata..heh.okay.thats it! on the first day, my family and i went to tasik titiwangsa..tujuan utama :tgk org memancing sambil buat aktiviti menguruskan dan menyihatkan badan..hopefully, thia year kami sekeluarga dijauhkan drpada sebarang penyakit..amin ;)

lets pictures do talking



org ni free free dpt masuk blog mira..aicehh.what i want to say it here,smlam ada pertandingan memancing kat sini



lepas joging



lepas joging and b4 main badminton



abah



mama



:)*semangat.abaikan muka tuuui



iyaa



aiman

hoho...semalam bangun pukul 4.45 pagiii u!! masing-masing kena membebel lagii kalau lambat..sebab abah kata lepas subuh,jalan!! haaa,dgr tuu.lepas subuh.. semalam-semalam tu dah kena marah jugak,sebab lambat..abah ngan mama memang expreesso di amor cepatnyee..tapi,ktorg siap paling awal pown still lambat and still paling last keluar bilik..be punctual kalau x nak kena bebel pagi-pagi butaaa..heehe :-*

sooo,itu kerja pagi awal tahun 2012.. bertenaga kauu!






hopefully,this year wil be my year ;)can?can?bolehlaaaaa..plis.plisss



;)

till thenn,bye bye..new year..new spirit..good luck everyone <3 assalamualaikum :D

Published with Blogger-droid v2.0.2

3 comments:

  1. happy new year toooo ;)

    ReplyDelete
  2. wah ini yang terbaik sambutan new year bersama keluarga.. :)

    ReplyDelete